(Android) Motorola publiceert demo-video’s Android Ice Cream Sandwich voor Razr Android-telefoon

Motorola Razr_Android_Ice Cream SandwichDe Razr is de huidige Android-topper van Motorola. Het toestel is slechts 7,1mm dik en heeft een achterkant die is gemaakt van kevlar. De Motorola Razr heeft een 4,3-inch Super AMOLED qHD touchscreen, 8Mp camera, 1800mA accu en 1GB RAM. Naast de Razr is er nog de Razr MAXX die gelijke specificaties heeft maar is voorzien van een grote 3000mA accu en daardoor met 8,99mm iets dikker is dan de “gewone” Razr. Voor beide versies is er een update naar Android 4 Ice Cream Sandwich onderweg en Motorola Japan heeft nu een aantal video’s gepresenteerd die de vernieuwingen die ICS voor de Razr in petto heeft laten zien. Naast ICS zal ook Webtop een update krijgen naar versie 3.0. Webtop is een Linux dualboot die automatisch start wanneer je de Motorola Razr op een bepaald accessoire aansluit. Wanneer je bijvoorbeeld de Razr op een Lapdock aansluit verander je door Webtop de Android-telefoon in een volwaardig netbook.

Opvallend is overigens dat Motorola voor nagenoeg een standaard Android ICS-uiterlijk heeft gekozen en niet veel bekritiseerde MotoBlur, de eigen android-interface van Motorola, heeft laten vallen

Een releasedatum voor de ICS update is nog niet bekend, maar gezien het feit dat Motorola steeds meer informatie naar buiten brengt zal de update niet lang meer op zich laten wachten.

Bron