[Android] WP Stats: WordPress statistieken bekijken op je Android-telefoon

Android WP statsBlijf je graag op de hoogte van wat er allemaal op je WordPress blog gebeurt en wil je de bezoekerscijfers overal en altijd kunnen raadplegen? Dan is er goed nieuws. Met de nieuwe applicatie WP Stats kun je al je blog-verkeer nu ook op je Android-telefoon volgen. Dat kon natuurlijk al door je wp-admin pagina in een mobiele browser te openen maar met deze applicatie gaat dit vele malen sneller en eenvoudiger. WP-Stats leest de gegevens uit die verzameld worden door de WordPress.com Stats plugin. Het enige wat je hoeft te doen is het je WordPress.com API key in te voeren zodat WP Stats de benodigde data kan downloaden.

Met WP Stats is het mogelijk dezelfde data te bekijken als via je de WordPress Site stats. Het enige wat je moet missen is de weergave van de bezoekersaantallen in een grafiek. De applicatie is nog volop in ontwikkeling en de ontwikkelaar ontvangt graag feedback zodat WP Stats verder kan groeien.

Android WP statsAndroid WP stats 1

Downloaden kan gratis in de Android Market of door onderstaande QR-code te scannen. Lees je dit artikel op je Andoid-telefoon dan kun je WP Stats direct downloaden door op deze link te klikken.

WP stats QR-code

Via: EuroDroid