Nieuw iPhone Portal

Niets zo handig als alle belangrijke iPhone optimized sites bijelkaar. iPhonenieuwsblog.nl heeft dat goed begrepen, en een mooi portal inelkaar gezet.

 

Via iPhone NieuwsBlog:

 

We hebben al wat beta versies achter de rug en na wat experimenten kunnen we met enige gepaste trots onze iPhone portal presenteren: iphone.mobielnieuwsnet.nl
De portal is zo gemaakt dat hij ook geschikt is voor mensen die gebruik maken van een eerste generatie iPhone maar natuurlijk ook voor de iPhone 3G. We hebben een selectie gemaakt uit goede iPhone websites uit binnen en buitenland.

Onze iPhone portal is gratis en was ook bijna in de iTunes store verschenen ware het niet dat onze software ontwikkelaar voor de iTunes Applicatie geld wil vragen. Wij zijn het daar niet mee eens omdat een link verzameling wat ons betreft geen geld mag kosten en vrij verkrijgbaar zou moeten zijn. Dat de iPhone applicatie (voorlopig) niet door gaat is jammer omdat het er qua grafische vormgeving erg mooi uitziet en ook nog eens prima werkt.

Daarom nu in afgeslankte vorm (qua vormgeving) maar daardoor wel super snel de iPhone Nieuws Blog Web Applicatie. Heb je links of aanvullingen? Dan horen wij dat graag!

Zet de portal als “bookmark” in je springboard:

Navigeer met je iPhone naar: iphone.mobielnieuwsnet.nl
Klik op het plus teken in mobile Safari (naast het bookmark icoontje)
Kies zet in beginscherm
Geef onze web Applicatie een naam
Klik op voeg toe rechts boven in beeld
Het iPhone Nieuws Blog icoontje staat nu in je springboard en daarmee ook de toegang tot tientallen iPhone websites